Er dit badeværelse hvidt og kedeligt? Sådan pifter du det op i din fritid

Er dit badeværelse hvidt og kedeligt? Sådan pifter du det op i din fritid

Hvis du går ud på dit badeværelse, kigger og tænker, at det godt kunne trænge til lidt liv, så er der flere muligheder for, hvad du kan gøre. Det er ikke altid, man tænker, at et badeværelse behøver at udstråle nogen form for stil, men om du vil det eller ej, så udstråler dit badeværelse en stil – det kan være stilen er kedelig. Nogle tænker, at farver kan virke forvirrende og forstyrrende på et badeværelse, men hvis du holder dig til én enkelt eller nogle få, kan en farve være med til at gøre hele forskellen. At opfriske sit badeværelse behøver ikke at tage lang tid, og man kan derfor nemt gøre det i sin fritid.

Den blå farve er ren og rolig

Vandets farve er blå, og det er en farve, der udstråler renlighed, ro og professionalisme. Dit badeværelse behøver ikke ligefrem at fremstå professionelt, men man vil som hovedregel gerne som et minimum have, at ens badeværelse fremstår rent. Den blå farve kan hjælpe med dette, og den kan hjælpe med, at man får en rar oplevelse og en følelse af ro, når man benytter sit badeværelse.

Hvis det er tid til at renovere dit badeværelse, så overvej blå fliser med en glansfuld overflade, som kan skabe en flot effekt. Alt efter hvilken nuance blå du vælger, er det en god ide at overveje, hvor stort et areal, der skal være blå. Jo mørkere en blå farve du vælger, jo mindre areal anbefales det at bruge, sådan at dit badeværelse ikke bliver for mørkt. Jo lysere en blå, jo større areal kan du derfor bruge. Hvis du skal lægge nye fliser, er badeværelset om noget et sted, det er vigtigt, at de ligger lige. Det stramme og lige udtryk er med til at understrege renlighed og gør sådan, at der ikke kan gemme sig skidt i kroge, der opstået ved at fliserne ikke er lagt ordentligt. Hvis du ikke har lagt fliser før, kan det således være en god ide at få hjælp fra en håndværker.

Den blå farve i detaljen

Hvis det ikke er tid til at skifte fliser, så kan du få den blå farve ind via forskellige detaljer. Prøv for eksempel at hænge et blåt håndklæde op, sætte en blå vase i vindueskarmen, tilføje et blåt badeforhæng eller tilføj andre og flere blå detaljer og oplev, hvordan dit badeværelse kommer til live, og hvordan det faktisk bliver et rum, man gerne vil vise frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *