Vælg den rette tremmeseng

Vælg den rette tremmeseng

Når et nyt familiemedlem kommer, skal der bruges en tremmeseng. Udvalget af stort, og det er måske svært at vælge den helt rette model. Der findes mange gode tremmesenge, og i denne artikel fremhæves nogle af dem. Læs selv mere om flere lækre tremmesenge.

En moderne tremmeseng

Ét muligt valg af tremmeseng er en lækker tremmeseng fra Done by Deer. Sengen fås i mange farver, og benene er farvet i en kontrastfarve, der giver sengen lidt modspil. Designet på sengen er mere moderne, end det du kender fra den klassiske tremmeseng.

En af fordelene ved denne model, er at tremmesengen kan justeres efter barnets længde. Det vil sige at sengen både kan bruges som babyseng og børneseng. Den ene side er aftagelig, og sengen kan indstilles i flere højder.

En flot oval tremmeseng

En anden mulighed er en utrolig flot tremmeseng fra Flexa Baby. Denne seng e rudformet i en oval form, hvilket giver den et meget mere moderne look end den klassiske firkantede model.

Sengen top og bund er udformet i flot bøgetræ med hvide tremmer, og så er den super funktionel. Længden kan indstilles i fem niveauer, så sengen kan vokse sammen med dit barn. Når dit barn er helt lille, kan bunden hæves, så du har nemmere ved at komme til dit barn.

De lodrette tremmer kan fjernes efter behov, så barnet selv kan kravle ind og ud af sengen, når det bliver større. Denne model er derfor en god investering, hvis sengen skal holde længere og vokse med barnet.

En utraditionel seng til barnet

Denne tremmeseng fra Roba er udviklet til dig, der vil have mere i din tremmeseng. Sengen er udstyret med hjul, der gør det nemt at transportere den lille rundt. Der er selvfølgelig monteret bremser, da sikkerheden er vigtig.

Med til tremmesengen følger et tekstilpakke i grå. Her får du madras, sengerand, sovepose og et sidestykke, der kan åbnes med en lynlås. Især det sidste er rigtig smart. Sengen kan nemlig sættes fast på siden af din egen seng.

Muligheden for at åbne den ene side, giver dig derfor hurtig adgang til barnet om natten. Dette er sengen til dig, der gerne vil have dit barn helt tæt på.

En luksuriøs tremmeseng

Det er også muligt at få en billig, luksuriøs seng. Et eksempel på dette er en flot tremmeseng fra Babytrold. Denne model er udviklet i fyrretræ, hvilket sikrer dig en rigtig god kvalitet. Sengen har kun to justeringsmuligheder, men kan dog alligevel bruges lidt længere end en tremmeseng, der ikke kan justeres.

Designet er meget klassisk, men dette går ikke ud over udseendet. En utrolig flot tremmeseng, hvor du får meget for pengene.

Den klassiske tremmeseng

Den sidste model, der her beskrives er en klassisk model fra Baby Dan. En flot hvid tremmeseng i topkvalitet. Modellen er fremstillet i bøgetræ med en MDF bund.

Sengen kan justeres i tre højder, hvilket gør den funktionel. Selvom sengen er udformet som en klassisk model, ser den stadig meget moderne og flot ud. Den simple model gør, at sengen passer på de fleste børneværelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *