Hvordan kommer jeg på ferie?

Hvordan kommer jeg på ferie?

Det kan denne hjemmeside klart hjælpe dig med. For nogle er spørgsmålet naturligvis, om de overhovedet skal på sommerferie, og derfor har vi valgt et alternativ, som giver alle muligheder for at tage på ferie, selvom det skulle ske at været var fantastisk herhjemme. Med bus kan du nemlig rejse båd indenrigs men også en længere tur til udlandet på den billigste måde  – det er derfor nu du skal undersøge hvor du vil hen, og faktisk skal du ikke gøre meget mere, end blot at udfylde deres kontaktformular med den ønskede destination. bus gif

De vil herefter vende tilbage med 3 forskellige tilbud på netop din tur, og derfor skal du helt sikkert bare undersøge det. Det koster nemlig ikke nået for dig, at få de 3 tilbud så det er da bare med at se hvad de kan finde frem af gode tilbud. Vi er hvertfald af den overbevisning, efter at have prøvet deres hjemmeside, at det er super nemt og enkelt. Derfor bør du helt sikkert give det et skud – du vil nemlig ikke fortryde det.

Der er nu heller ikke nået som en god bustur, hvor jeres familie for alvor samles og kan hygge sig. Jeg har flere gange været i Tyskland eller Østrig med min familie I sommerferien, og det er bare fedt og utroligt hyggelig. Man er sammen med sine børn og/eller forældre på en helt anden måde – det er efter min mening rigtig familie agtigt, og derfor vil vi helt sikkert anbefale det.

Det tager heller ikke forfærdeligt lang tid, at fragte sig rundt i Europa, og alene af den grund bør det være det allerførste man undersøger, for hvorfor betale spidsen af en jetjager når man kan komme afsted til ingen penge. Det er vores store spørgsmål, og får at det ikke skal være løgn, så oplevede min familie og jeg, at vi lærte et andet par at kende, som virkelig var bus entusiaster de valgte konsekvent at tage på ferie med bus, fordi de havde fundet ud af, at de lærte så mange nye personer at kende – og den pointe synes jeg de har fuldstændig ret i.

Bus billede 18

Vi danskere kan have det med at lukke os inde i sig selv – fordi vi har nok i os selv – men der sker jo ikke nået ved, at åbne sig lidt op og møde andre mennesker. Det har aldrig skadet, det jo ikke fordi man dør af det, og hvilken bedre måde at gøre det på end med en busferie. Det har hvertfald ændret mit syn på transport. Før var jeg meget imod det fordi jeg havde fordomme som, det tager lang tid og der varmt og så videre, men de nye busser i dag er virkelig behagelig.

Jeg vil faktisk gå så lang og sige, at man sidder i 9 ud af 10 tilfælde bedre i sådanne busser end i et fly, og det ved jeg at rigtig mange vil give mig ret i.

Vi tog 7 dage til Tyskland i bus og det var virkelig en fornøjelse – jeg kan endda huske, at det var mig som skulle indhente tilbuddene, og i den process fandt jeg ud af, at siden som jeg linker til ovenstående var den ultimativt billigste på markedet og derfor også dem jeg vil anbefale til jer.

Så gør jer selv den tjeneste at tjek siden ud, og om ikke andet kan i kigge på den næste gang  i skal på tur med en bus, for det har jeg hvertfald tænkt mig at gøre – det er 100% sikkert.

Jeg håber i har kunnet bruge dette indlæg til nået. Det kan godt være lidt svært, at fortælle kort om hvordan man kommer på ferie, men nu gav jeg det et skud – skrive endelig hvis i har nogle idéer til hvorledes indholdet på siden kan blive bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *