Sådan vælger du foder, så du sikrer, at din hund ikke taber sig

Sådan vælger du foder, så du sikrer, at din hund ikke taber sig

Kan du mærke knoglerne eller ribbenene på din hund, eller ser den tynd ud? Hvis din hund ikke har lige så meget sul på kroppen, som den plejer at have, kan det tyde på, at den får det forkerte foder. Det kan også være, at din hund ikke kan lide det foder, som du har valgt til den, og dermed ikke får den mængde fedt og næring, som den har brug for. For at din hund kan fungere optimalt og vedligeholde en normal vægt, er det nødvendigt, at den får det rigtige foder, som passer til dens behov. En fejlernæret hund, vil ofte også være drænet for energi, få en mat og fældende pels og virke trist. Med det rigtige foder kan din hund få det godt igen og få sin normale vægt tilbage. Hvis man godt kan lide at være aktiv med sin hund til hundetræning i lokalområdet omkring eksempelvis Aalborg, så er det især vigtigt, at hunden igennem kosten får masser af energi og næring.

 

Vælg et nyt produkt til din hund

Hunde skal have noget foder, hvor der er den helt rette mængde af proteiner, fedt, kulhydrater, mineraler og vitaminer. Samtidig skal foderet også være velsmagende, så din hund kan lide foderet, og har lyst til at spise den rette mængde af foder. Får din hund ikke den rigtige ernæring, vil den blive tynd. Når du skal finde det rigtige foder til din tynde hund, skal du undersøge, om der er et godt indhold af fedt og protein i foderet. Hvis ikke den får dækket sit behov, vil den tabe sig og blive tynd.

 

Led efter godt foder online

Du kan orientere dig omkring hundefoder på nettet – her er der et bredt udvalg af foder, og du vil kunne læse om de forskellige varianter af hundefoder, inden du vælger at købe nyt foder. Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige mærker af hundefoder, og derfor er det en god idé at undersøge, hvad indholdet er i hundefoderet. Dog kan man også gå på udkig i de fysiske butikker i omegnen af, hvor man bor – såsom eksempelvis Aalborg, hvis man har sværere ved at visualisere det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *