Jagten på det billigste kviklån anno 2018

Jagten på det billigste kviklån anno 2018

Kviklån og onlinelån i al almindelighed er blevet helt utroligt populære igennem de sidste par år. Grunden er helt sikkert, at det er den hurtigste, letteste og mest udbredte måde at få lidt ekstra at gøre godt med på.

Hold øje og spar penge

Når du overvejer at optage et kviklån på nettet kan det være en rigtig godt ide at bruge lidt tid på at finde det billigste.

Det kan godt betale sig at finde en side, der tilbyder en samlet oversigt over de kviklån og de udbydere der er at vælge imellem. Her kan du læse mere om kviklån og de forskellige udbydere.

Vil du gerne være sikker på at finde det lån, der passer bedst til dine behov, så er det en god ide at holde et vågent øje med oversigterne, så du kan slå til, når der dukker et specielt billigt lån op.

Det er en hurtig og let proces at ansøge og du binder ikke for noget, før du underskriver en endelig låneaftale.

  • Ansøg om kviklån på mindst 3 forskellige sider
  • Vent på lånetilbuddene
  • Sammenlign dem ved at kigge på tal som rente, udgifter og gebyrer og ÅOP
  • Vælg det lån, der passer bedst til dine behov og godkend
  • Få pengene ind på din konto

Det er altså en kort og let proces fra du ansøger til du har pengene på din konto. Med et kviklån kan du helt selv bestemme, hvad du vil bruge pengene til. Der er ikke nogen du skal stå til ansvar overfor eller forklare, hvorfor du har brug for præcis den sofa lige nu. Det er helt klart det, der adskiller kviklån fra banklån og derfor de online lån er racet fremad indenfor ganske kort tid.

Når du låner i banken er der en helt anden og længere proces:

  • Du skal booke et møde hos din bankrådgiver
  • Du skal møde personligt op
  • Du skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til
  • Du skal kunne stille sikkerhed
  • Du skal vente i en uge eller endda 14 dage for at få svar

Derfor er det ofte de online lån vi vælger, når vi står og mangler en økonomisk indsprøjtning. Selv om det er dyrere, så vejes det i mange tilfælde op af, at det også er lettere og hurtigere at optage lån på nettet end det er i banken.

Tag kviklån trods RKI

Som skrevet ovenover, så kan du låne ved at kigge på en side, der giver dig et overblik over de forskellige firmaer, der tilbyder lån i den kategori du søger.

Der findes rigtig mange gode og overskuelige sider, blandt andet her, hvor du kan finde oversigt over kviklån både med almindelige krav og for dig, der har været uheldig at havne i RKI.

Det er en dyr fornøjelse at låne trods RKI, derfor findes der på kviklånesider som denne også oversigter over helt almindelige kviklån og søger du på lån trods RKI vil du kunne læse meget mere om RKI og vejen ud.

Det er langt fra anbefalelsesværdigt at optage lån, når du er registreret som dårlig betaler, brug hellere dit krudt på at finde en vej ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *