Strap-On – Hvad er det

Strap-On – Hvad er det

Jeg har egentligt altid undret mig over, hvorfor folk kalder det engelske udtryk, hvorfor ty til strap-on fremfor påspændingsdildo. Tag nu bare eksempelvis dette indlæg omkring strap-on produkter. Hvorfor benytter begge ord er første spørgsmål, men mest af alt, hvorfor ikke holde sig til det danske?

Det fattige danske sprog

Måske skyldes det, det evige argument omkring, at det danske sprog er fattigt. Men omvendt, vi har da alligevel fundet på en super fin oversættelse af strap-on dildo i form af netop påspændingsdildo. Argumentet er derfor, hvertfald i dette tilfælde, uholdbart.

Det giver vel ikke mening at bruge dette argument, når vi netop kan påvise det modsatte. Det danske sprog er netop ikke fattigt, men formår fint at finde udtryk og mening for ellers engelske ord. Det kunne så i dette tilfælde være en strap-on dildo. Faktisk er argumentet måske endda det modsatte, altså netop at vi har ét enkelt ord for det det engelske sprog skal bruge 2 forskellige op på at forklare.

Hvorfor netop bruge strap-on eksemplet

Jamen egentligt fordi jeg først og fremmest er lingvist, og dernæst fetichist. Så spørg du måske, jamen? Man behøver vel ikke være fetishist for at bruge en dildo, gør man?

Her er mit noget kølige svar, nej. Det gør man bestemt ikke. Men man behøver vel heller ikke “undgå” at være det, for at bruge strapons. Strap on dildoer kan være for alt og alle. Lesbiske par, der gerne vil stimulere hinanden vaginalt sammen. Eller bøssepar, som vil forsøge sig med en større eller mindre penis som opvarmning eller for at eksperimentere mere sammen.

Hvad de fleste dog ikke ved, er at heterosexuelle par faktisk er dem der oftest køber strap-ons sammen. Det er der en god grund til. Den hedder pegging.

Hvad er pegging

Pegging er egentligt i sin helt basale form at et par (uagtet sammensætning) finder på at være sammen seksuelt med en strap on dildo.

Oftest er det altså en kvinde og en mand, hvor kvinden påspænder sig en dildo og i princippet boller manden. Det mest stillede spørgsmål går oftest her på, om manden så ikke har homoseksuelle tendenser.

Det klare svar er nej. Pegging og det at være homoseksuel har intet med hinanden at gøre. Det gælder i øvrigt alle former for anal stimulering af mænd. Det skal én gang for alle skæres fuldstændig væk fra den idé om at det kun er for bøsser og homoseksuelle at dyrke analsex.

Pegging med din kvindelige partner (hvis du er mand) kan være et resultat af, at du egentligt bare vil have en bedre form for anal stimulering. Det kan dog også bare være af den simple årsag, at du kan lide når hun dominerer dig og tager styrken. Forestil dig hun tager dig i en doggy style. Der tager hun virkelig styringen. Det tænder nogle mænd på, hvilket kan afføde en lyst til at prøve pegging.

Som sagt kræver det altså at i som par går ud og investerer i en strap-on-dildo sammen og hun indviliger i at deltage i legen. Husk det skal være sjovt for alle. Du skal derfor heller ikke som mand, bare sige ja, fordi hun foreslår det og altså bare fordi hun syntes det kunne være frækt.

Det kan være ødelæggende, både fysisk og psykisk, hvis det bliver gjort forkert. Tager i det bare stille og roligt og sørger for at snakke sammen løbende de første gange er det dog helt og aldeles ufarligt for jer begge. I behøver ikke være nervøse for at prøve, så længe i begge har lyst og i tager de normale sikkerhedsforanstaltninger når man har analsex sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *