Bliv kongen af cykelstierne

Bliv kongen af cykelstierne

Ny teknologi. Nye cykler og en helt ny måde at komme til og fra arbejde på.

2018 og 2019 har været de helt store år inden for branchen af el-cykler. Man er gået skidtet videre og taget hensyn til de cykellister som skal køre lange ture og hævet hastigheden op til hele 45 km/t på nogle modeller. Her er det kun til fordel hvis du skal cykle længere ture til og fra arbejde eller blot i fritiden. Disse el-cykler kan både fås med batterier som blot hjælper dig i gang, nogle cykler fås endda med speeder til at styre farten uden at du skal træde i pedalerne.

Elcykler til herre

Med en elcykel til herre er mulighederne blevet rige. Der er både elcykler som er lavet til bykørsel, også kendt som citybikes men også off-road i form af mountainbikes. Men en mountainbike, en ægte herrecykel, så er du sikret en cykel som både er super flot og lidt mere mandlig af udseende end de fleste citybikes. Du sikrer dig en lækker affjedring, så din køretur bliver dejlig komfortabel både på vej såvel som off-road. Så om end du skal køre fra Aabenraa eller bor i centrum af københavn, så er du nu sikret en perfekt løsning som du kan finde dig komfortabelt med. Se herre elcykel og bliv inspireret!

Elcykler til kvinder

Til kvinderne er der kommet mere udvikling på damecyklerne, hvor batterierne forsøges at blive smidt i midterstellet, i stedet for at have det hængende bagpå. Da tingene har udviklet sig betyder at det både ser pænere ud, men det giver også mere plads og en mere lige vægt, da disse batterier godt kan veje en del. Det giver selvfølgelig et noget anderledes design end hvad vi er vant til at se i bybilledet, men det er da en ændring som ændrer de ergonomiske ting ved en Elcykel til kvinder. På trods af denne ændring kan man selvfølgelig forsat få diverse ekstraudstyr såsom kurv både foran og bagved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.