Wallstickers til de små

Wallstickers til de små

Går dit barn og drømmer om, at få en kæmpe Minion eller prinsesse op på væggen? Så kan det være, at du skal kigge efter en wallsticker til børn i stedet for a finde den store malerrulle frem. Det er nemlig en nem og sikker løsning, som altid kan skiftes ud, når barnet bliver ældre uden de store problemer. Læs med her og få tips til wallstickers.

Wallstickers er en nem løsning, hvis du gerne hurtigt vil lave ændringer på børneværelset. Du behøver ikke at afsætte en hel weekend og lave et stort projekt ud af det. Det kan nemlig gøres ganske hurtigt og skabe stor glæde for både store og små børn. Der findes masser af forskellige motiver alt lige fra:

  • Star Wars
  • Fodbold
  • Disney-figurer
  • Mickey Mouse
  • Feer og prinsesser

Det er altså ikke svært at finde dit barns yndlingsmotiv. Det næste du skal gøre, inden du sætter wallstickeren op på væggen, er at sørge for at væggen er ren og tør. Så er du stort set good to go. En wallsticker kan også placeres andre steder end lige præcist på væggen. Hvis du nu har et stort skab, som du gerne vil pynte, så kan du også sagtens det. Find alle de fine wallstickers her: https://www.nicetapet.dk/wallstickers

Vægklistermærker kan også sagtens have andre mere voksne motiver, som passer til entreen eller køkkenet. Du kan bruge wallstickers blomster og wallstickers fugle til at shine en tom væg op med. Mange bruger e wallsticker over en kommode, hvor motivet pifter væggen op bag ved kommoden eller over den. Og sætter du lidt grønne planter, en skammel eller stor fin krukke sammen med et hele, så får du skabt et super fint udtryk på en plet, som ellers måske bare ville have været tom. Husk at du altid kan udskifte motiverne, når du bliver trætte af dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.