Tag på en rigtig eksotisk ferie til Bali

Tag på en rigtig eksotisk ferie til Bali

Du mener måske, at du har været på en rigtig eksotisk ferie på en charterferie. Men det har du ikke helt rigtigt, hvis du ikke har besøgt Bali. Bali er magisk, når vi taler eksotiske ferier. Øen er indonesisk og en del af øgruppen ’De små sundaøer’. Det er den vestligste af disse øer. Bali er et af de mest populære rejsemål for badeferier, men byder også på spændende kulturelle oplevelser. Så den er populær med god grund. Er du dog i tvivl om, hvordan du planlægger en god ferie til Bali, så kan det være en fordel at tage kontakt til det lokale rejsebureau, hvor du bor, så du kan få hjælp til det. I byer hvor befolkningstallet er højt såsom eksempelvis Horsens, kan det være en fordel at sammenligne de forskellige bureauer, så du er sikker på, at du finder det rette bureau, som kan hjælpe jer med jeres ferie.

 

Bali har det hele

Havde du forventet, at du skulle ligge på stranden hele ugen, så kan du tro om. Eller det er selvfølgelig dit eget valg, men det vil være en skam. For på Bali kan du både komme på de kridhvide strande med azurblåt vand med palmer omkring dig og slappe af. Men du kan også opleve den fascinerende, eksotiske natur og kulturelle attraktioner. Der er også smukke templer, og øen har sin egen dans, som du kan opleve live. Tag også på shopping på Bali, hvor du kan finde billige, men gode fund.

 

Du vil opleve med det samme, at de indfødte tager i mod dig med åbne arme. De har altid et stort smil på og er klar på at hjælpe dig med at finde vej, hvis du er faret vild. På madmarkeder er der mulighed for en smagsprøve, og du kan komme tæt på traditioner og ceremonier, så du kan få et særligt indblik i kulturen på Bali.

 

Der er altid milde temperaturer på Bali, uanset hvornår du rejser dertil. Selv havet er langt over 20 grader hele året rundt. Det skyldes, at Bali er en del af Asien, som netop er kendt for tropiske temperaturer. Dog er der en vekslende luftfugtighed grundet forskellige nedbørsmængder.

 

Kom på rundrejser på Bali

Hvis du virkelig vil opleve naturen på Bali kan du se aktive vulkaner, regnskove, grønne rismarker og masser af palmestrande. Desuden er der smukke vandfald, som du også kan nyde synet af. Hvis du vil se det hele, kan du tage på en rundrejse, så du kan nå at opleve mere. Sammenlignet med eksempelvis Horsens byder Bali på et hav af naturoplevelser ud over det sædvanlige.

 

Du kan også tage til øerne Lombok eller Gili øerne, hvilke er kendetegnende ved at være mere ”stille”. Der er en afslappende stemning på Lombok, hvor beboerne er helt nede på jorden. Øen byder på nationalparker, høje bjerge og vandfald. Gili øerne har nogle af de bedste strande i verden og et hyggeligt marineliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *