Skal du holde ferie på Costa del Sol? Læs her hvad du kan forvente

Skal du holde ferie på Costa del Sol? Læs her hvad du kan forvente

Costa del Sol er også kendt som solkysten. Området befinder sig i det sydlige Spanien i nærheden af Malaga, og det lever i den grad op til sit navn. Her er der et varmt klima, som gør Costa del Sol til et oplagt sted at tilbringe årets ferie. Om sommeren sniger temperaturen sig op på omkring 30 grader i gennemsnit.

320 solskinsdage om året

I ifølge statistikken er der hele 320 solskinsdage på et år i Costa del Sol. Området byder på hele 200 km sandstrand, så uanset hvor du skal bo, kan du forvente, at en hvid sandstrand er nær. I over 40 år har området været en feriemagnet for turister fra hele verden. Her er der de oplagte rammer til at sætte tempoet helt ned og lade sig smitte af sydens dejlige stemning.

Populært for familier og par

Området byder på noget for enhver smag, hvorfor man ser turister fra næsten alle aldersgrupper. Dog er det især børnefamilier og par, der nyder deres ferie på Costa del Sol. Der er nemlig masser af trygge områder, børnevenlige hoteller, restauranter og masser af sjove aktiviteter. Som turist kan man blandt andet prøve golf, få kulinariske oplevelser eller besøge et levende marked med masser af spændende varer fra de lokale. Det er også muligt at få skønne naturoplevelser i det sydlige Spanien. Du kan med egne øjne se det smukke syn af bjergbyen Pueblo blancos, der består af hvide huse, der er placeret på bjergenes grønne sider. Et flot syn, som efterlader et indtryk hos de fleste.

Oplev storbyens sus i den nærliggende by Malaga

Er du til storbylivet, kan din ferie i Costa del Sol passende kombineres med et besøg i den store by Malaga, som ligger i området. Malaga er en af de store spanske byer, hvor der er godt gang i bylivet om natten. Malaga ligger i Costa del Sol og er blevet en af de mest populære destinationer i det sydlige Spanien. Det er en ung, pulserende by og et frisk pust til strandferien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *