Hvilken våddragt skal jeg købe?

Hvilken våddragt skal jeg købe?

En våddragt anvendes typisk at svømmere som bruger den i forbindelse med alt fra triathlon, open water svømning til dykning eller hvis du bare skal ud på vandet med nogle kammerater og stå på vandski. Det danske farvand kan nemlig være koldt og have nået så træls som brandmænd i sig. Der er ingen tvivl om, det at ramme en brandmand gør afsindigt ondt, og er nået man helst er foruden.

Derfor er der til de atletiske folk blevet lavet dette vidundermiddel, som sikre at du kan øve dig i vandet inden et triathlon eller hvis du bare ønsker at prøve at svømme i vandet. Vi kan nu give dig denne mulighed ved at købe en våddragt. En våddragt kan fås i mange typer af modeller, som både beskytter hænder og fødder men også nogle som ‘kun’ beskytter kroppen.

Man skal naturligvis vælge den model man føler for, da det vigtigste selvfølgelig er at den passer dig og at du holdes kold i vandet og det er hvertfald en ting der er sikkert. Du får en varm krop, og et lille trick svømmere i mellem er nemlig, at hvis man fryser så kan man tisse i sin våddragt for at holde sin krop varm, men dette er dog sjældent et problem med sådan en på.

Flere og flere køber dem også inden de skal ud og stå på vandski eller lignende, da de på den måde undgår brandmænd samt holder de sig varme når man sejler stærkt på det åbne hav, men de sikre os at et eventuelt fald ikke gør særligt ondt da den ligeledes fungere som et ekstra lag for huden.

En våddragt er nem at vedligeholde, da det vigtigste blot er at man sørge for de er 100% tørret efter brug. Der medfølger en manual, hvori det fremgår hvad man skal være opmærksom på, men vi kan ligeså godt sige med det samme, at en våddragt er ualmindelig nem at vedligeholde. Det er ikke astronautfysik.

Hvis du ønsker en dyre våddragt, findes disse naturligvis også. Der er nemlig forskel på om du skal have en våddragt til  svømning eller en til at dykke. Hvis du skal bruge den til dykning kræver det selvfølgelig en tykkere vest end hvis det er til svømning. Det er nemlig for triatleter vigtigt, at man nemt kan bevæge sig i den da der skal svømmes nogle kilometer, og det naturligvis ikke er godt, hvis du ikke kan bevæge dig i den.

Læs mere om alt dette og find den billigste og bedste våddragt på det danske marked via ovenstående link henvisning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *