Få hjælp til at komme ud af et misbrug

Få hjælp til at komme ud af et misbrug

Det er ikke nemt at komme ud af et misbrug, men det er heldigvis muligt. Det kræver imidlertid en del arbejde og vilje, og ofte er det også en god idé at få hjælp udefra.

Få professionel hjælp på Alfa København

Hvis du er klar til at tage skridtet ud af misbruget, så kan det være en god idé at kontakte et af de mange Alfa-centre, der findes i Danmark. På Alfa-centrene kan du få en masse hjælp og støtte, både fra andre misbrugere og fra fagpersonale. Du kan komme til at deltage i forskellige aktiviteter, der skal hjælpe dig til at komme ud af misbruget, og du kan også få den nødvendige støtte og hjælp til at klare dig igennem de svære tider. Det er ikke alle, der har lyst eller behov for at gå til et Alfa-center, og derfor er der også andre muligheder. Du kan f.eks. kontakte din læge eller en psykolog, der kan hjælpe dig med at komme ud af misbruget. Det er dog vigtigt, at du først og fremmest er klar til at gøre noget ved problemet, før nogen kan hjælpe dig. Så hvis du er klar, så er der hjælp at hente.

Hjælp med at finde misbrugerens styrke

Igen er der masser af støtte og hjælp at hente, hvis du først og fremmest er klar til at gøre noget ved problemet. Når du har taget det første skridt, så kan det være en god idé at få hjælp til at finde frem til dine styrker. Ved at få hjælp til at finde frem til dine egne styrker, så får du også en masse motivation til at komme ud af misbruget, og det kan være med til at give dig det sidste skub, der skal til for at komme ud af misbruget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *