Derfor skal du holde ferie i Tyrkiet

Derfor skal du holde ferie i Tyrkiet

Tyrkiet er et helt formidabelt land på mange måder. Selvom turister valgfarer dertil hvert eneste år, så er landet meget mere end det. Dets placering mellem Europa og Asien har medført en helt unik og fascinerende historie, som I kan opleve gennem gamle monumenter, ruiner og templer. Tyrkiet er på mange måder en gastronomisk oplevelse i sig selv. De lokale råvarer, grillet kød og de krydrede små retter passer til enhver smag. Derudover er landet et oplagt valg til badeferien. Den lange kystlinje med de lækreste og hvideste sandstrande giver dig mulighed for at dase i timevis under den brændende sol med en drink i hånden.

Gode råd til din rejse i Tyrkiet

Du vil straks bemærke, at tyrkerne er et utrolig venligt folkefærd. De er meget hjælpsomme, overbærende og åbne over for fremmede. Derfor skal du blot spørge de lokale til råds, hvis du er i tvivl om noget. I feriebyerne, på strandende og hotellerne kan du frit vælge, hvordan du går klædt. Besøger du en moske eller en kirke, vil det derimod være en god ide at dække skuldrene til og ikke have en lårkort nederdel på. Maden i Tyrkiet er som sagt helt formidabel. Hvis du virkelig skal opleve den ægte vare, er det en god ide at prøve en af de lokale restauranter, som tyrkerne selv benytter. Du skal blot gå på opdagelse i de små sidegader, væk fra turismen, og du vil finde mad i høj kvalitet. Priserne på maden er meget lave, og det er derfor god stil at give drikkepenge til tjenerne. De fleste steder kan man bruge dankort, men hav alligevel altid kontanter i lommen. F.eks. har de fleste taxier ikke nogen kortlæser, og på nogle lokale markeder vil de også helst handle med kontanter.

Et billigt feriemål

Tyrkiet er som sagt et fantastisk feriemål. Derudover er det utrolig billigt, hvilket betyder at du får rigtig meget for pengene. Rejsebureauerne tilbyder både billige flyrejser, hoteller og ferielejligheder i forskellige prisklasser og en fantastisk service. Du kan læse meget mere om de gode tilbud her.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *