Inspiration til firmafesten? Få den her

Inspiration til firmafesten? Få den her

Skal du planlægge et firmaevent med gang i festen? Og er du løbet helt tør for gode idéer? Bare rolig, nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træer! Vi hjælper dig derfor med 3 gode idéer til en festlig firmafest.

Gør scenen klar til stand-up

Stand-up underholdning kan være den perfekte måde at komme godt i gang med en fest på! Stand-up har den fordel, at det får os til at grine og dermed skaber en herlig stemning for alle gæsterne. Husk bare på, hvordan latter er en ting, som smitter hele selskabet – og som kan være med til at løsne de stive antræk og sætte fut i det hele.

 Desuden har en stand-up’er gerne for vane at forberede lidt jokes om cheferne eller lederne, hvilket kan være utrolig sjovt. Denne type jokes er naturligvis funderet på kærlige drillerier, hvilket giver alle lidt at grine af, samtidig med at chefen accepterer det hele og fremstår jordnær.

Bestil underholdning til firmafesten her.

Temafest

Det kan være rigtig svært at finde på, hvad der skal ske til festen. Så hvorfor ikke lade gæsterne skabe magien med udklædning til en temafest? Hvis et sådant arrangement gennemføres ordentligt, vil der være rigeligt at tale om, da man kan diskutere kostumer og måske tale om hele det tema, der er opsat. Det kunne f.eks. være 80’er musik, Pirat-fest eller ”Det antikke Grækenland”. Mulighederne er næsten uanede, og det tvinger folk til at bruge fantasien og gøre en indsats allerede forud for festen. Dermed er man allerede engageret, inden man møder op – og det er med til at skabe gode fester, fordi alle har forberedt sig og ser frem til eventet.

En ud af huset-oplevelse

Nogle gange er det eneste, der skal til, lidt nye rammer som kan skabe forandring. Alene det at flytte festen kan tit skabe fornyet energi, der så igen medvirker til mere ”gang i den” og en fest med højt humør. Desuden kan det virke som en ekstra forkælelse, når virksomheden tager de ansatte med ud og der er arrangeret alting på forhånd.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *