Hvordan skal du bruge din sommer?

Hvordan skal du bruge din sommer?

Trods Corona drømmer vi alle om en skøn sommer. Hvad er en god sommer for dig? Måske drømmer du om at komme ud og rejse.

Eller er du mere til en sommer i Danmark? Uanset hvilke drømme man har for den kommende sommer, er der planer der skal lægges og drømme der skal udleves.

En tur til det store udland

I denne tid kan det virke helt urealistisk at kunne rejse ud over Danmarks grænser til sommer. Ingen ved om det bliver muligt. Men hvis man drømmer om en tur ud over Danmarks grænser, skal man nok allerede nu begynde at planlægge sin tur.

Er du til kør selv-ferie i Sydeuropa, eller er du mere til en flyrejse til et varmt og eksotisk sted? Måske er et kviklån 20 år en mulighed, for at realiserer drømmen.

En tur ud i verden må siges snart at være tiltrængt for de fleste danskere. Vi har i et helt år været nødsaget til at blive inden for Danmarks grænser. Vi har hygget os hjemme og set få mennesker, men rejselysten må siges at være stor i mange af os.

Man kan både overveje en kør selv-ferie, som også er rimelig nem at ændre eller aflyse. Tag for eksempel til Italien eller Frankrig på kør selv-ferie. Her er utrolig mange skønne perler at udforske. Kan du godt lide tanken om at sætte dig ind i et fly og der så er sørget for alt den næste uge eller fjorten dage? Så overvej en charterrejse.

Her skal du ikke selv tænke på en masse, men kan bare nyde friheden og varmen og den fremmede kultur.

Brug ferien hjemme i haven

Måske er du en af dem, der ikke helt tør lægge store planer for den kommende sommer. Det skal du ikke være ked af.

Så udnyt at du har en hel sommer hjemme i din dejlige have. Her kan du så gå amok med lækre planter og grillaftener på terrassen.

Måske drømmer du om at få anlagt en nyttehave? Hvorfor så ikke få drømmen opfyldt netop i år? En have med gulerødder og ærter og frisk salat. Frisk frugt om efteråret og forskellige bær hele sensommeren. Find nye hindbærbuske nu – det kan også være du drømmer om en storblomstrende og velduftende have.

Så er det med at få plantet og sået en masse smukke sommerblomster og stauder i din have. En sommer hjemme i skønne Danmark er bestemt ikke en dårlig ting.

Er vi heldige med vejret, er det virkelig skønt med en sommer inden for Danmarks grænser. Her kan der både bades, solbades og drikkes rosé på terrassen. Med andre ord kan en sommer ikke blive bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *