Hvad er den bedste måde at undgå virus på?

Hvad er den bedste måde at undgå virus på?

Det er faktisk meget sjovt at tænke på, at gamle vaner og ting man sagde for nogle år siden stadigvæk bliver gjort. En generation er nærmest vokset op uden problemerne med forskellige vira på ens computer, men alligevel bliver myter og forskellige røverhistorier stadigvæk videreført til de 

nye generationer.

I denne her artikel vil vi tage et kig på hvordan man kan beskytte sig bedst online i en meget digital verden. Man behøver egentlig heller ikke at betale penge for det, da man kan komme meget langt uden nogen former for software. Lyder det spændende? Læs artiklen hele vejen igennem.

Det bedste antivirus-program: Dig selv

Ja, du er faktisk det bedste antivirus-program. Dagene hvor at du bare skulle klikke på et link eller hvor du kunne få tilsendt noget, og så var din computer ødelagt, ja de er forbi. Det er i hvert fald længe siden, at det sidst har været muligt at udføre den form for angreb. Pointen med denne passage er for at illustrere, at du nærmest ikke kan få virus på din computer, hvis ikke du selv er “skyld i det”. Du skal i dag aktivt køre eller installere noget ondsindet for at få virus.

Bruger du din sunde fornuft, så undgår du rigtig meget virus og andre ubehageligheder. Du skal derfor træne dig selv til at blive meget bedre til at spotte, når noget er for godt til at være sandt.

Hvis du vil tage skridtet videre, så kan du med fordel installere uBlock Origin til Chrome eller Brave. Her bliver alle annoncer blokeret, og mange ved, at annoncer er en af de nemmeste måder at sprede vira på – specielt hvis det er annoncer på tvivlsomme hjemmesider. Der findes også en dansk side, hvor du kan læse mere om de bedste anti-virus programmer og meget andet: https://edbguru.dk/.

One Reply to “Hvad er den bedste måde at undgå virus på?”

 1. Hеj alle, fуrе! Jеg ved, min beskеd kan være fоr sрeсifik,
  Меn min søstеr fаndt en dejlig mand һеr, оg de giftede sig, så hvаd med mig?! 🙂
  Jеg er 26 år gаmmеl, Κarina, fra Rumænien, kеnder også engеlsk оg russisk
  0g… Jeg һar еn spесifik sygdom, der hеddеr nуmрhomаnia. Hvеm vеd hvad еr dette, kan fоrstå mig (bеdrе аt sigе det med det samme)
  Ah ja, jeg laver mеget vеlsmаgеnde! og jеg elskеr ikkе kun at lavе mad ;))
  Jeg еr rigtig pigе, ikke рrostituеrеt, оg på udkig eftеr sеriøst og varmt fоrһоld…
  Аlligеvеl, du kan finde min prоfil her: http://sterfiwellzam.ga/user/118420

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *