Er udsigten til 2021 god eller dårlig?   

Er udsigten til 2021 god eller dårlig?   

Da vi stod i 2019 og stirrede ind i det ukendte år 2020, var der med garanti en positiv indstilling til, at året skulle blive et fantastisk år.

Danmark skulle huse to kampe til EM, OL skulle afholdes i Japan, Roskilde Festival skulle afholde 50 års jubilæum. Ingen havde forudset, at alle disse begivenheder skulle aflyses.

Ingen stod på tærsklen til 2020 og tænkte, gad vide om vi bliver lukket inde i, hvad der minder om et helt år, uden alle de glædelige begivenheder vi ser frem til.

Heldigvis bliver 2021 anderledes, og heldigvis kan det næsten kun blive et bedre år.

Få handlet det helt rigtige dækningskort

Hvordan skal du så forholde dig til den nye og spændende år 2021? Du kunne starte med at rette op på de små irriterende ting, du bed mærke i under 2020.

Her er det nok ret så aktuelt for en del af os at få rettet lidt til på vores mobilabonnement. Det kan du gøre med Eesy mobil netværk. Vi har snakket utrolig meget i telefon i 2020, og den trend skal mobilabonnementet måske lige justeres efter. Det kunne være, du skal have styrket dit dækningskort.

Omvendt bliver 2021 formentlig med en mindre behov for lange samtaler over telefonen, så måske skal du justere den anden vej, altså til et billigere og mindre omfattende abonnement.

Konfirmationerne brager igennem

Går alt, som vi håber lige nu, så bliver 2021 et festens år. Det bliver et år, hvor de forsømte fester fra 2020 får liv og luft under vingerne.

Det allerførste, vi måtte vinke farvel til, var konfirmationerne. Alle de små konfirmander måtte se sig slået af en pandemi og måtte derfor udskyde deres fest. Desværre blev forskydningen ikke den store fest heller. For mange konfirmationer blev rykket om på den anden side af sommerferien i august og september måned, hvor anden bølge begyndte at hærge landet igen.

Så det store og sjove konfirmationer bliver forhåbentlig geninstalleret i 2021. Det bliver med hele familien, og hvor vi forhåbentlig ikke frygter for at give hånden eller et kram. Når så konfirmationerne forhåbentlig bliver de første fester i 2021, hvor vi kan slappe lidt af med vores bekymringer, skal det også have fuld ild.

Det skal være de sjove konfirmationer, vi finder frem. De der konfirmationer man ikke lige glemmer om måneden efter. Mangler du ideer til sådan en konfirmation, så tjek konfirmations ideer her.

En forandret men genkendeligt år

Forhåbentlig, forhåbentlig, forhåbentlig bliver 2021 ikke som 2020. Vi har kun guderne, myndighederne og hinanden at håbe, bede og vente et godt år.

Det skader bestemt ikke at drømme om det gode år. Det skader bestemt heller ikke at begynde at planlægge ferier og fester. Det eneste, der skader, er, hvis året skuffer lige så meget som 2020.

Men lad os alle håbe på, at det slet ikke bliver aktuelt, at året bliver lige så forandret fra 2020 og lige så genkendeligt som 2019. Det er det år, vi alle vil have, det er det år, du skal begynde at planlægge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.