De fire mest populære stilarter i hjemmet i dag

De fire mest populære stilarter i hjemmet i dag

Når det kommer til indretning i hjemmet, som med enhver anden modekategori, så ændrer det der er populært sig over tid. Nogle af ændringerne er overraskende, og andre er ikke. De fire mest populære stilarter er: 

  • Rustik  
  • Moderne 
  • Glam 
  • Traditionel 

Disse stilarter kan du alt sammen finde hos Bobo Online, hvis du ikke har noget imod at købe dine møbler online. Du får her en oversigt over de fire bedste stilarter til indretning af dine møbler i hjemmet i dag. 

 

Den rustikke stil 

Hvad der virkelig definerer den rustikke stil, er træ. Så mange mennesker laver deres lofter i hjemmet med synlige bjælker – og selvfølgelig har dekoreret resten af hjemmet i møbler i naturligt træ. Når det kommer til tilbehør til den rustikke stil, er alt rettet mod træ, grene, endda keramik – alt, hvad der er et naturprodukt, passer ind i denne stil. Selv i stuerne ser du møbler i naturlige farver, stoffer og fibre, inklusive læder. Så hvis du elsker det naturlige look til dine møbler og indretningen i resten af hjemmet, skal du helt sikkert gå efter den rustikke stil. 

 

Den moderne stil 

Moderne boligindretning handler om superrene linjer og enkelt design på møblerne. Den moderne stil har også en tendens til at være i lysere farver, så møblerne passer til stort set alt. Moderne møbler kan have et simpelt metalben og en enkel design. Når det kommer til tilbehør, har et moderne hus en tendens til at have mindre kunst, færre puder – bare en mere minimalistisk tilgang generelt. 

Den moderne stil er ofte, hvad yngre mennesker synes bedst om. Det er den designstil, du finder hos mange unge, når du besøger deres hjem. Dette er fordi, at især mange unge mennesker ønsker ikke at bruge mange penge på nye møbler og vil være i stand til at bytte det ud som ethvert andet modetilbehør. De vil ikke have store møbelsæt, der alle matcher og er beregnet til at blive opbevaret i et rum sammen. Moderne boligindretning giver dem mulighed for at have lidt mere frihed i deres indretning, da stilen er så enkel, som den er. 

 

Glam stil 

Som navnet antyder, er glam boligindretning mere glitrende og skinnende. Stilen har flere perler, mere pels og har tendens til at være lidt mere eksklusivt. Den har en mere “bling” -følelse. Farverne er blødere og har en tendens til at være pastelfarver. Den sarte lyserøde farve er virkelig populær sammen med den bløde grønne farve, når det kommer til valg af møbler. Tilbehør i denne stilart vil være masser af lysekroner, masser af krystaller og alt andet, der vil tilføje noget ekstra til den eksklusive stil. Så hvis du er til dette, skal du helt sikkert gå efter glam stilen, næste gang du køber nye møbler.  

 

Den traditionelle stil 

Traditionel indretning ses i mange ældre personers hjem. Denne stil kommer ofte til udtryk i møbler, der er lavet af mørke træsorter som for eksempel mahogni. Dog kan du godt finde traditionelle møbler, der er mere nedtonet. Disse møbler har stadig den gamle traditionelle fornemmelse, men udseendet er opdateret, så det ikke ser ud som noget fra det 18. århundrede. Det er blevet moderniseret til en vis grad. Så hvis du godt kan lide møbler, der læner sig op ad den traditionelle stil, er det bare med at vælge det. 

 

Disse fire stilarter, er de overordnet mest populære, når det kommer til møbler og interiør, som du finder i mange forskellige menneskers hjem. Dog kan du selvfølgelig blande og matche udseende og forskellige stilarter, da flere mennesker godt kan lide det samspil det giver, når møblerne ikke matcher 100 procent. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *