Tag til parterapi i København, hvis du oplever vanskeligheder i dit forhold

Tag til parterapi i København, hvis du oplever vanskeligheder i dit forhold

Da mennesker er sociale væsner, er relationer også livsvigtige for os. Faktisk ender din livskvalitet ofte sammen med, hvor gode relationer du befinder dig i. Det betyder dog ikke, at relationer er hverken nemme eller problemfrie. Snarere tværtimod. 

En af de sværeste relationer at være i som voksen, er parforholdet. Her kommer begge partnere med hver deres bagage og skal få et samliv til at fungere. Derfor er det næsten uundgåeligt, at der kommer nogle bump på vejen. Hvis du og din partner oplever, at I sidder fast i en konflikt, kan det derfor være en god idé med parterapi i København. Her kan en upartisk og uddannet terapeut hjælpe jer med jeres relation. 

Parforholdet er en svær størrelse 

Som nævnt er parforholdet en af de sværeste relationer at være i. Hvis ikke det er den sværeste. Det skyldes, at det involverer to voksne mennesker, der går ind i relationen med hver deres bagage. I bagagen gemmer der sig tidligere erfaringer, gamle reaktionsmønstre, tidligere brugte strategier og forsvarsmekanismer. 

Når begge partnere kommer med en stor og forskellig bagage, kan der nemt opstå uoverensstemmelser, misforståelser og endda deciderede konflikter. Nogle gange kan I som par selv komme ud af det, og andre gange får I måske brug for parterapi i København. Det er intet galt med nogle af delene. 

Tag til parterapi i København og få konkrete værktøjer 

Hvis du og din partner oplever, at der er kommet en hårdknude i jeres forhold, kan det være en god idé med parterapi i København. Her kan en terapeut nemlig hjælpe jer, så I opnår en større forståelse for både jer selv og hinanden. 

Det er nemlig vigtigt at forstå, hvorfor I hver især reagerer, som I gør. Når I forstår det, kan I også bedre forstå, hvordan I indvirker på hinanden. Og når I forstår det, forstår I dynamikken i forholdet. 

Men det er ikke nok blot at forstå. I skal også gå fra terapilokalet med nogle bedre redskaber til at håndtere jeres samliv. Derfor bør I altid vælge en terapeut, der har fokus på handlingsorienteret terapi. Det har de blandt andet her: https://thepraxis.dk/parterapi-koebenhavn/ 

Find en terapeut, som I føler, at I kan snakke med 

Når I skal finde en terapeut, der tilbyder parterapi i København, bør I vælge én, som I har kemi med. Jeres terapeut skal ikke være jeres nye bedste ven, men I skal dog stadig føle, at I kan snakke med vedkommende. I skal turde åbne jer op og tale om de svære ting i forholdet. Kun på den måde kan I drage fordel af at være i parterapi i København. 

Vigtigt med feedback fra jeres terapeut 

Når I vælger at tage til parterapi i København, bør I også vælge en terapeut, der kan finde ud af at give jer feedback. Det er nemlig vigtigt, at vedkommende kan gennemskue, hvornår I er ved at falde tilbage i jeres gamle reaktionsmønster – og så stoppe jer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *