Min iphone 11 gik I stykker

Min iphone 11 gik I stykker

 

Det var cirka en måned siden, hvor mig og mine venner valgte at tage op til vores gamle skole for at spille fodbold. Vi gik ud af folkeskolen for omkring 2 år siden og har længe savnet at spille fodbold sammen, som vi plejer at gøre i frikvartererne. Derfor valgte vi at finde en dag hvor alle kunne mødes, og der ville vi tage op til skolen og spille fodbold. Det gjorde vi så og vi gik ind på den lille asfaltbane som vi plejer at spille på i frikvartererne og det hele gik rigtig godt. Vi var der i flere timer, hvor vi bare havde det sjovt og mindes om de minder vi havde dengang. Da vi var færdige med at spille, plejede vi typisk dengang i hvert fald at gå videre for at spille basket, så det gjorde vi også denne gang. Jeg havde løse grå bukser på og min telefon i lommen, da jeg hoppede for at skyde bolden, faldt min telefon ud af lommen. Den landede på den hårde asfalt og man vidste allerede der, at den var gået i stykker. Min telefon var i stykker, Det var jeg selvfølgelig ked af det over fordi at det ellers har været sådan en god dag som nu bliver ødelagt af sådan en lille ting. Men mine venner var hurtige til at fortælle mig om Fixphone.dk som åbenbart skulle kunne reparere den nemt, hurtigt og billigt. De løj ikke, da jeg kom derind, blev jeg mødt af en glad mand, som meget hurtigt vidste hvad han skulle. Han tog mig igennem hele oplevelsen nemt og hurtigt, han gjorde en nederen situation til en god oplevelse. Jeg ved, at hvis jeg skulle ødelægge min telefon igen, hvem jeg så skal tage hen til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *