Lingeri kan gøre underværker for jeres forhold

Lingeri kan gøre underværker for jeres forhold

Lingeri er til for at forføre. Hvis ikke det gør det, så er det undertøj.

Når det kommer til lingeri, specielt frækt lingeri, så er det noget der er skabt til at forføre. Hvis ikke det er tilfældet, så snakker vi nok bare om undertøj. Forskellen er faktisk ret stor. Det ene er noget du har på fordi du føler dig lækker i det. Det andet er bare praktisk. 

Hvis du har det rigtige på, så kan du være sikker på han vil syntes bedre om dig rent seksuelt. Det betyder ikke at han ikke syntes om dig uden. Det er dog et faktum at krydderi gør alt bedre. 

Ejer du ikke andet end kedelig mormor trusser eller sloggi. Så skal du nok ikke undre dig hvis han bruger mere tid i garagen på at polere alufælge eller save brænde. Det er bare ikke helt det samme som når du hopper i et par små blonde g-strengs trusser. Måske endda et par selvsiddende strømper. 

Hvad er det der gør at man bare er mere lækker i det ?

Det er igen tilbage til det med krydderi. Det er jo et spørgsmål om at være feminin og smuk. Mænd elsker, når det kommer til stykket, når du gør noget ud af dig selv. Det samme er jo gældende omvendt. Kommer han gående i en skjorte med håret sat, så vil han også være langt mere tiltrækkende. 

Så hvis du er træt af at skulle gøre arbejdet færdig bagefter selv med dit sexlegetøj. Så prøv at hoppe i noget frækt lingeri. Det er en virkning der nok ikke lader vente på sig så længde. 

Nogle kvinder påstår at det ikke siger deres mænd det store, men det gør det. Han siger det nok mest af alt fordi han har hørt dig nævne at det ikke lige er dig at hoppe i den slags. Så tag springet og prøv det. Vi vil nærmest give garanti for at du får lyst til at gøre det igen og igen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *