Cool seler

Cool seler

Cool seler 

Seler til mænd er den anderledes mulighed for en, der vil holde bukserne oppe. Flere bruger nu bælter for at holde bukserne oppe, her hos os ved vi godt hvorfor seler er nødvendige at have i sin garderobe. Da det er ej blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan sagtens også være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og der er seler til mænd en lækker løsning.  
Oprindelig brugt som undertøj.  
Seler til mænd var oprindeligt en almindelig del af undertøjet, da man påførte det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ej set som værende korrekt brugt at have oven på sin trøje som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på skjorten var startede til at sætte detaljen på sit look og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et attraktiv beslutning at seler til mænd blev sat oven på skjorten.  
Benyttes til utallige af former for sociale sammenhænge 
Seler til mænd er i dag et mere enestående valg at benytte, da det adskiller fra andre og giver en muligheden for at kunne skille sig ud og kan bruges til flere fester for at placere ens eget personlige præg på sit outfit. Her kan man ligeledes vælge i mellem en adskillige forskellige modeller af seler og differentierende farver, som hermed får en til at skille sig ud og afslutte sit look.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos BalderClothes har vi valgt at gøre et mere traditionelt sortiment og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da det er med til at gøre en kontrast til de klassiske lysere skjorter, som mange har inden under seler til mænd.  Men kan ligeledes nemt bruges, hvis du bare ønsker en mindre kontrast til sin skjorte. 
Mangler man et specielt kendetegn? 
Ønsker man måske en smule identitet eller en del af din garderobe, der er med til at skille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da seler let kan blive ens kendetegn for hvem du er og derved giver ens outfit personlighed. 
Uskrevne regler 
Der er som sådan ej nogen lov om at man ej kan benytte seler til mænd sammen med en livrem, men det er en uskreven viden, at det ikke er svaret at anvende disse to bukseholdere på samme tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *