7 ting du skal opleve i Norge

7 ting du skal opleve i Norge

Norge er et land med betagende landskaber og uendelige muligheder for eventyr. Hvis du ønsker at udforske naturen eller bare opleve nogle af verdens smukkeste landskaber, så er her syv ting, du skal gøre i Norge.

 

1. Tag en vandretur i Hardangervidda Nationalpark

Hardangervidda er det største bjergplateau i Europa og byder på nogle af de mest fantastiske landskaber i Norge. Med sine mange søer og gletsjere er parken perfekt til vandreture og camping.

 

2. Tag på river rafting i Numedal-dalen

Numedal-dalen er hjemsted for noget af Norges bedste river rafting. Dalens mange floder byder på alt fra nemme rapider til udfordrende sektioner med hvidt vand.

 

3. Udforsk verdens længste vejtunnel

Lærdal-tunnelen er 24,5 kilometer lang og løber mellem Lærdal og Aurland i det vestlige Norge. Tunnelen er et teknisk vidunder og et fantastisk drev.

 

4. Kør på snevej

Snevejen er en af Norges smukkeste køreture. Vejen fører dig gennem de snedækkede landskaber på Dovrefjell-bjergplateauet.

 

5. Besøg Vøringfossen, Norges højeste vandfald

Vøringfossen er en af Norges mest populære turistattraktioner. Vandfaldet er 182 meter højt og har en fantastisk udsigt over dalen nedenunder.

 

6. Se nordlyset

Nordlyset er et naturfænomen, der kan ses på nattehimlen i Norge. Det bedste tidspunkt at se dem er fra september til marts.

 

7. Stå på ski i de norske bjerge

Norge er hjemsted for nogle af de bedste skisportsmuligheder i verden. Med sine mange feriesteder og bjerge er landet et paradis for skiløbere og snowboardere.

4 oplevelser i Oslo

1. Besøg Vigeland Skulpturpark

Vigeland Skulpturpark er den største skulpturpark i verden og er hjemsted for mere end 200 skulpturer af Gustav Vigeland. Parken er et fantastisk sted at gå på opdagelse til fods og nyde Oslos seværdigheder og lyde.

 

2. Tag en tur på Holmenkollen-skispringbakken

Holmenkollen Ski Jump er en af de mest populære turistattraktioner i Oslo. Besøgende kan tage en tur på skihop eller blot nyde udsigten fra toppen.

 

3. Besøg Oslo Operahus

Operahuset i Oslo er en af Norges mest ikoniske bygninger. Bygningen er hjemsted for den norske national Opera og ballet og er et fantastisk sted at se en forestilling eller tage på rundvisning.

 

4. Gå en tur i Frogner Park

Frogner Park er en af de største parker i Oslo og er hjemsted for mere end 200 skulpturer af Gustav Vigeland. Parken er perfekt til en afslappet spadseretur eller en picnic på en sommerdag.

 

Husk at du kan bruge dit EU mobilabonnement i Norge. Find et billigt mobilabonnement hos CBB Mobil nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *