4 måder at pifte et rum op

4 måder at pifte et rum op

Indretning kan være en svær og uoverskuelig ting, men det kan også være sjovt. Hvis du har et rum, hvor du føler, der mangler noget, så kan du her læse om nogle måder, hvorpå du kan pifte lidt liv ind i et rum. Der findes selvfølgelig mange måder, men her er 4 ideer.  

Få pyntet væggene op 

Hvide vægge kan virkelig tynge et rum. Det kommer måske an på nogle, men hvide vægge er ikke altid rart at omgive sig i. Man mangler hygge og liv, og det kan hurtigt komme til at virke koldt og klinisk. Derfor kan det være en rigtig god ide at pifte væggene lidt op. Det kan f.eks. gøres med billeder eller plakater. På https://citatplakat.dk kan du f.eks. finde plakater og rammer, som kan give dine vægge lidt liv – og så ovenikøbet til meget fornuftige priser. Du kan også male en vægt i en farve, du synes om. Det kan f.eks. være en dyb blå eller en mat naturgrøn. Det kan give et rum en helt anden følelse og stemning.  

Få noget natur ind i rummet 

Man kan også bringe liv i et rum ved at bringe natur ind i rummet. Det kan være forskellige planter i potter, hvis du holder af at passe planter, men det kan også være en evighedsbuket, der ikke kræver meget pasning og pleje. Eller muligvis en frisk blomsterbuket både til at give rummet noget liv og farver og duft. Ligemeget hvad dit niveau ligger på, så er natur altid en fin måde at friske et rum op på.  

Luksuriøse tekstiler 

Noget man måske ikke altid tænker på, er de tekstiler man har i et rum. Det kan være gardiner, gulvtæpper, tæpper eller lignende. Her handler det om at vælge gardiner eller tæpper, som passer ind i din stil og som samtidig er af god kvalitet. Så kan du aldrig gå galt i byen. Man kan f.eks. vælge gulvtæpper med mønstre, hvis man mangler noget liv i rummet. Også selvom materialerne ikke er statement-pieces, vil de have betydning for rummet. Har du mørke gardiner i fløjl eller lyse gardiner i hør? Begge muligheder kan være meget lækre, så længe de giver mening.  

Personlighed 

Personlighed er noget af de vigtigste, du kan have i din indretning. Det kan være nipsting, du holder af, billeder af dig og din familie eller et instrument. Det liv, der er i et rum, kommer fra personen, der bor der og indretter rummet. Forskellige personer har forskellige vibes, og det samme gælder deres hjem. Så længe du føler dig tilpas, så er du på rette vej. Det kan også være nogle ting, der er mere subtile. Måske holder du af at hækle eller strikke, så kan du strikke et tæppe til rummet eller hækle en fin lille figur. Måske holder du rigtig meget af en bestemt farve og lader den være gennemgående i små detaljer. Det kan også være noget større. Måske har du spanske rødder og vil bringe noget spansk kultur ind i dit hjem.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *