3 nye ting du kan lave med din familie i ferien

3 nye ting du kan lave med din familie i ferien

Skal du snart holde ferie med din familie, men er du ikke sikker på, hvad I skal få tiden til at gå med, er der her et par ting, du kan lade dig inspirere af.

Vi bor jo heldigvis i et land, hvor der ikke er langt mellem byerne og dermed også mulighederne for at prøve noget nyt. Så hvis du har mod på det, er der masser af gode og sjove oplevelser lige rundt om hjørnet. Om det så er at smage på en ny shawarma nede på den lokale grill, eller om det er at tage til den anden ende af landet, er helt op til jer.

Kør til en by I aldrig har været i før

Hvis I har mulighed for det, er det oplagt pakke bilen og tage en tur til en by, hvor I aldrig har været før.

Selv nogle af de byer, vi bor nærmest, er der mange af os, der aldrig har været i. Så find en ladeboks elbil, få opladt din bil, og kør så til en af de spændende byer, du aldrig har været på opdagelse i. Det kan give en skøn og fornøjelig dag.

Lad dine børn bestemme hvad I skal lave

Det kan også være oplagt at lade dine børn bestemme, hvad I skal lave. Hvis det tit er dig eller din partner, der bestemmer udflugterne i familien, kan det være sjovt at lade de mindste bestemme for en gangs skyld.

Det er klart, at det ikke er alt, der kan lade sig gøre, men det kan være, at de kommer med nogle sjove og anderledes ideer til, hvad I kan få ferien til at gå med. Så lyt til dine børn, hvis du ikke lige selv har nogle gode ideer.

Spil i haven

Hvis I bare gerne vil være derhjemme, er det også en god ide at gøre brug af haven, hvis I har sådan en til rådighed. Her kan I nemt få mange timer til at gå, og det kan blandt andet lade sig gøre med spil.

Der findes mange gode havespil, som ikke koster særlig meget. Alternativt kan I også selv finde på jeres egne lege, hvis I ikke gider at købe nye spil fra butikkerne. Det er bare med at bruge sin fantasi, så er det ikke det store problem at finde på en række gode lege til haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.